Snap jij dat nu..?..?!

Auteur: Yvonne Gillissen

Snap jij dat nu..?..?! vertelt over het geheim van de liefde.
 Zaven en zijn vriendinnetje Camilla vinden het leuk om samen buiten in de sneeuw te spelen. Ze willen sneeuwpoppen gaan maken. Maar dan gebeurt er iets vreemds… Voor kinderen (7+) en volwassenen die daar meer over willen weten.

 

 

 

Tekstfragment:

SNAP JIJ DAT NU..?..?!
Er zijn van die dingen die je nooit zult begrijpen.
Zo zul je je misschien afvragen waarom je beste vriendje opeens verhuizen moest naar heel ver weg. Of waarom grote mensen en kleine kinderen wel eens ruzie maken. Of waarom er zoveel sterren en planeten zijn die door de ruimte dansen.
Daar zul je misschien nooit achter komen, maar dat is nog niets vergeleken met het geheim van de liefde.
Vroeg of laat zal het je overkomen en vaak zul je er niets, maar dan ook helemaal niets, van snappen. Al zul je alle boeken van Europa lezen en er zelfs voor op je kop gaan staan, het zal altijd wel een vreemd raadsel blijven.
Zaven en Camilla kunnen er over meepraten want die hebben toch zoiets raars meegemaakt:
 
Het heeft flink gesneeuwd. Dit is nu al de derde keer deze week en Zaven is zijn vriendinnetje gaan halen want vandaag gaan ze eindelijk samen een sneeuwpop maken. Hij vindt Camilla heel erg leuk. Later, als hij groot en sterk is en als hij alles allemaal weet en kan, wil hij met haar trouwen.
Camilla trekt haar rode jasje aan en zet haar nieuwe muts op. Dan gaan ze door de achtertuin naar buiten de sneeuw in. De moeder van Camilla roept haar terug want ze is vergeten haar sjaal om te doen. Vlug rent ze naar binnen en even later is ze er weer, deze keer met een sjaal die twee keer rondom haar nek zit.
Ze lopen naar het tuinhekje waar de wei begint. Alles is wit.
 
 
Fictie / Nederlands / E-book /9789082461497 / Druk: 1 / juni 2018 / 10 pagina’s / EPUB met digitaal watermerk.
Cover en tekstopmaak: Niek van Wijngaarden